Infra-sector | IT-experts

Fortinet LANEdge workshop

Eergisteren, 20 maart 2024, hadden we als Datadigest B.V. het voorrecht om deel te nemen aan de Fortinet LANEdge workshop, georganiseerd door Arrow Nederland in Houten. Onze collega’s Daniël Eisinger en Ö.T. Şahin waren aanwezig bij deze inspirerende workshop, onder leiding van de enthousiaste en deskundige Cock Prins, Solution Manager & Fortinet Trainer bij Arrow Electronics

Tijdens een interactieve presentatie werden de oplossingen en mogelijkheden van Fortinet uitgebreid besproken. Vervolgens zijn we praktisch aan de slag gegaan met de FortiGate, diverse switches en een Wi-Fi oplossing van Fortinet. In het lab hebben we stap voor stap een switch Core (MC-LAG), switch Access laag en een Wi-Fi oplossing opgebouwd. Het configureren en testen van verschillende use-cases, zoals het beveiligen van de Access laag, gastentoegang, NAC, Security Fabric, Indicators Of Compromise en automation, maakten ook deel uit van de workshop.

Bij Datadigest hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn vastbesloten om onze ideeën en vaardigheden voortdurend te blijven ontwikkelen, met als doel Nederland en de wereld een stukje veiliger te maken.

Share the Post:

Related Posts