Infra-sector | IT-experts

Werken bij Datadigest

Bij Datadigest werk je aan uitdagende, interessante opdrachten. Veel van ons IT werk gebeurt niet achter je bureau maar bij een project. Dit kan bij een gemeente zijn, maar bijvoorbeeld ook in de controleruimte van een grote verkeerstunnel. Elke dag kan anders zijn. IT- werk betekent bij ons dat je dagelijks bezig bent met het oplossen van allerlei verschillende puzzels. Vaak moet je zelf op zoek naar de beste oplossing. Als dit bij je past, reageer dan snel op een van de onderstaande vacatures.

Vrijblijvend solliciteren

Onze IT-expertise wordt veel gevraagd. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Herken jij jezelf in een van de onderstaande rollen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak: 

Ben je enthousiast over ons vakgebied, maar heb je niet de juiste achtergrond? In dat geval kun je mogelijk terecht bij Make IT Work. Als je voldoet aan bepaalde eisen kun je een verkorte opleiding volgen met baangarantie.

Vacature: IT-engineer

Door de groei die wij doormaken zijn wij op zoek naar een IT-engineer. Bij Datadigest werken wij aan uitdagende en gespecialiseerde opdrachten in de infra sector en complexe omgevingen zoals Datacenters. Ons IT-werk gebeurt dus niet altijd achter ons bureau maar ook op interessante projectlocaties. 

Vandaar dat wij op zoek zijn naar een enthousiast en nieuwsgierig persoon! Of je nu al ervaring hebt als IT-engineer of juist graag de stap wilt maken naar deze functie. Voor deze functie is het belangrijk dat je de motivatie hebt om een project succesvol te voltooien, een goed technisch inzicht hebt en initiatief neemt. Wij maken graag deze stap samen met jou.

Wij bieden:
– Mogelijkheid tot een vaste arbeidsovereenkomst 
– Zeer interessante arbeidsvoorwaarden.
– Parttime en deels hybride werken mogelijk
– Groei en ontwikkeling

Wat zoeken wij in de ideale kandidaat?
– Geïnteresseerd in techniek
– Enthousiast en nieuwsgierig
– Gedrevenheid en flexibiliteit
– Ervaring met hardware (servers, computers en netwerkapparatuur) is een pré
– Ervaring met netwerken is een pre
– Omgeving Zuid-Holland

Spreekt deze functie je aan? Of ken jij misschien de juiste persoon voor deze functie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons via info@datadigest.nl.

Solliciteer hier direct

    Ik ga akkoord met de Datadigest Privacyverklaring.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.