Infra-sector | IT-experts

Datadigest

Over ons

Bij Datadigest streven we ernaar om uw IT-ervaring te transformeren en uw infrastructuurprojecten naar nieuwe hoogten te tillen. Gevestigd in het bruisende Rijswijk, zijn wij uw toegewijde partner voor hoogwaardige IT-diensten in de infrastructuursector. Wij staan voor het leveren van ongeëvenaarde IT-diensten om de efficiëntie, veiligheid en innovatie van infrastructuurprojecten te vergroten. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd en zijn vastbesloten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

De specialisten van Datadigest

Ons team van hoogopgeleide professionals beschikt over een diepgaande kennis van zowel IT als de infrastructuursector. We zijn trots op onze toewijding aan voortdurende innovatie en streven ernaar om de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren in onze dienstverlening. De mensen van Datadigest zien logica in chaos en brengen structuur aan in wanorde. Wat voor een ander een onoverzichtelijke project lijkt, is voor ons een interessante puzzel. Het combineren van hoogwaardige technologie, bestuurlijke belangen, uitdagende deadlines en aanbestedingsbudgetten is ons dagelijks werk.

Onze specialisten bestaan uit: servicedesk medewerkers, IT-medewerkers, IT-& IA- engineers, Software engineers, Software developers, Security specialisten, Projectmanagers, Linux specialisten, IT- en IA-architecten.

Certificeringen

Bij Datadigest nemen we trots onze verantwoordelijkheid voor kwaliteit, veiligheid, milieu en informatieveiligheid. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we gecertificeerd zijn met de hoge normen in de branche. Ons bedrijf is VCA 1 ster, ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 en Approved Self Assessment gecertificeerd. Deze certificeringen bevestigen onze toewijding voor veiligheid op de werkplek, informatiebeveiliging, milieubeheer en de hoogste normen van kwaliteit in al onze diensten. Bij Datadigest nemen we uw projecten serieus en streven we er voortdurend naar om te voldoen aan de strengste normen en normen, omdat uw succes en tevredenheid onze hoogste prioriteit zijn.