Infra-sector | IT-experts

Complexe IT expertise

Innovatie in IT betekent dat je voorop loopt met wat technisch mogelijk is. Om dergelijke projecten goed in de hand te houden is een systematische aanpak belangrijk.Wij hanteren 3 fasen: Design, Implementatie en Nazorg/onderhoud.

Kijk ook eens naar onze projecten die we recent hebben gerealiseerd. Hier komt al onze expertise bij elkaar.

consultancy

Een goed begin is het halve werk. Maar hoe werkt dat als de trein al rijdt? Als IT projecten al jaren bestaan? Als teams wisselende samenstellingen hebben gehad? Dit is de dagelijkse realiteit binnen veel van onze projecten. Juist dan is het cruciaal om pas op de plaats te maken en een project vooraf goed te onderzoeken, te analyseren en te bespreken.

Projecten

“The proof of the pudding is in the eating”. We kunnen wel zeggen dat we deskundig zijn op het gebied van complexe IT, maar we kunnen het nog veel beter gewoon laten zien.

Bekijk hier ook enkele projecten waar wij trots op zijn.

Design

Welk doel heeft een specifieke IT configuratie? Het stellen van de juiste vragen is de basis voor succesvol IT design en voorkomt correcties achteraf.

Project en IT architectuur
Ontwikkeling (custom) software
Datadigest solutions
IT expertise van Datadigest

Implementatie

Componenten op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbinden. Mét goede documentatie zodat de volgende IT-er die erbij moet het direct begrijpt.

Expertise
Product specifiek

Beheer/onderhoud

Als een project is ontworpen, geïnstalleerd en opgeleverd begint een andere fase. Het dagelijks beheren, monitoren, updaten en werkend houden van alle geïnstalleerde systemen is cruciaal voor een succesvolle operatie.

Monitoring & beheer op afstand
2e/3e lijns support
Partnership met klant

Kunt u de juiste expertise gebruiken?

Heeft uw organisatie baat bij de juiste IT expertise? Bijvoorbeeld in de vorm van advies of beheer. Dan staan wij voor u klaar. Daarnaast zijn onze specialisten beschikbaar voor design en implementatie voor uw IT casus. Neem contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u verder!

Kies voor de specialisten van datadigest

Wilt u voorop lopen in IT? Als specialisten hebben we al vele projecten succesvol mogen adviseren, begeleiden en realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw project!

    Ik ga akkoord met de Datadigest Privacyverklaring.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.