Infra-sector | IT-experts

Stages en onderwijs

Wij geloven in de ontwikkeling van scholieren door het bieden van kansen in de vorm van stages. Hiervoor zijn wij partner van verschillende onderwijsinstellingen. 

Ben jij opzoek naar een interessante stageperiode? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onderwijspartners

Het IT-werkveld verandert voortdurend. Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is voor ons dan ook erg belangrijk. We kijken hiervoor naar de scholingsbehoefte van onze medewerkers en het kennisniveau bij de werving van nieuwe medewerkers.

Datadigest werkt samen met o.a. de volgende onderwijsinstellingen: VKAM Education – IT-Campus Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Amsterdam – ROC Mondriaan – Technasium Delft.

Daarnaast is Datadigest actief betrokken bij de omscholing van mensen met een HBO/WO denk- en werkniveau en een achtergrond uit een andere branche tot IT-professional. Dit doen we samen met de organisatie Make IT Work. Deelnemers krijgen na een halfjaar theorie aan een hogeschool en een half jaar praktijkstage bij Datadigest een baan aangeboden.

Stages bij Datadigest

Voor het schooljaar 2024-2025 bieden wij geen mbo stages aan!

Bij Datadigest bieden we regelmatig boeiende stagekansen aan voor enthousiaste scholieren die gepassioneerd zijn door de wereld van IT. Als dynamisch bedrijf in de infrastructuur sector streven we ernaar om jong talent de kans te geven hun vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een stimulerende omgeving. Onze stages bieden een unieke gelegenheid om hands-on ervaring op te doen, te werken aan boeiende projecten en deel uit te maken van een innovatief team. Als jij een gedreven scholier bent en interesse hebt in een stage bij Datadigest, nodigen we je van harte uit om je aan te melden. Ontdek de wereld van IT in de infrastructuur sector en geef een vliegende start aan je professionele ontwikkeling.

    Ik ga akkoord met de Datadigest Privacyverklaring.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.