Infra-sector | IT-experts

IT VOOR DE INFRA SECTOR

Voor IT projecten in de infra-sector hanteren wij vier projectfasen: Ontwerp / Engineering, Bouw / Realisatie en Nazorg / Onderhoud.
Maar voordat we beginnen willen we ook onderwerpen zoals risicobeheersing of ROI in beeld te hebben. We noemen dit Consultancy en Advies.

Kijk ook eens naar onze projecten die we recent hebben gerealiseerd. Hierin komt all onze expertise bij elkaar.

consultancy

Een goed begin is het halve werk. Maar hoe werkt dat als de trein al rijdt? Als IT projecten al jaren bestaan? Als teams wisselende samenstellingen hebben gehad? Dit is de dagelijkse realiteit binnen veel van onze projecten. Juist dan is het cruciaal om pas op de plaats te maken en een project vooraf goed te onderzoeken, te analyseren en te bespreken.

Projecten

“The proof of the pudding is in the eating”. We kunnen wel zeggen dat we deskundig zijn op het gebied van complexe IT, maar we kunnen het nog veel beter gewoon laten zien.

Bekijk enkele projecten waar wij trots op zijn!

ONTWERP/ENGINEERING

Volledige ketenbesturing & bediening op het gebied van audio, video, cctv en (cyber) security. Zowel lokaal als op afstand.

Project en IT architectuur
Ontwikkeling (custom) software
Datadigest solutions

BOUW/REALISATIE

Componenten op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbinden. Mét goede documentatie zodat de volgende IT-er die erbij moet het direct begrijpt.

Expertise
Product specifiek

Nazorg/Onderhoud

Uit handen nemen volledige monitoring en inregelen van beheer op afstand.

Monitoring & beheer op afstand
2e/3e lijns ondersteuning
Communicatie systemen
Partnership met klant

IT-specialisten in de infra sector

Wij zijn gespecialiseerd in IT-vraagstukken in de Infrastructuur sector. Bij deze projecten zijn wij werkzaam in het gehele proces, van ontwerpfase tot de realisatie en de nazorg of onderhoud. Bent u opzoek naar specialisten voor bij uw IT project in de infra-sector? Dan staan wij voor u klaar!

Kies voor de specialisten van datadigest

Wilt u voorop lopen in IT? Als specialisten hebben we al vele projecten succesvol mogen adviseren, begeleiden en realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw project!

    Ik ga akkoord met de Datadigest Privacyverklaring.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.