Infra-sector | IT-experts

Datadigest en de Koning Willem Alexander Tunnel

Bij Datadigest leveren wij geavanceerde oplossingen voor infrastructuurbeheer, en ons werk aan de Koning Willem Alexander Tunnel in Maastricht is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan technologie en veiligheid. Sinds de constructiefase zijn we nauw betrokken bij dit cruciale project van Rijkswaterstaat, en we zijn er trots op dat we nog steeds een essentiële rol spelen in het beheer en onderhoud van deze belangrijke tunnelinfrastructuur.

Onze betrokkenheid bij de Koning Willem Alexander Tunnel omvat verschillende expertisegebieden die van vitaal belang zijn voor de veiligheid en efficiëntie van de tunnel. Dit omvat onder andere audiomanagement systemen, videomanagement, transmissie, PTZ Routering, backup servers, remote verbindingen en alarmserver. Deze systemen garanderen niet alleen veilige communicatie en continue bewaking binnen de tunnel, maar zorgen ook voor de integriteit van gegevens en een snelle respons in geval van storingen of noodsituaties.

Bij Datadigest nemen we niet alleen de verantwoordelijkheid voor het reguliere onderhoud van deze systemen, maar ook voor periodieke backups en controles. Met onze diepgaande technische kennis bieden we een uitgebreide ondersteuning, inclusief een 24/7 storingsdienst om ervoor te zorgen dat de tunnelinfrastructuur te allen tijde optimaal presteert.

Daarnaast hebben we recentelijk geadviseerd en ondersteuning geboden bij complexe upgrades, zoals PLC-vervangingen en toekomstige SCADA-serververnieuwingen, in samenwerking met Strukton.

Het werk dat we verrichten aan de Koning Willem Alexander Tunnel onderstreept onze toewijding aan technische innovatie en geavanceerd infrastructuurbeheer. Bij Datadigest zijn we er trots op om uw partner te zijn in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor infratechnologie en -beheer.

Share the Post:

Related Posts

Datadigest goes USA!

Begin mei vertrekt Datadigest naar San Francisco. Als onderdeel van een Nederlandse delegatie zullen wij ons gedurende deze handelsmissie verdiepen

Read More