Infra-sector | IT-experts

Bijeenkomst Platform Beheer en Onderhoud

Afgelopen donderdag hebben Cedric en David een bijdrage geleverd aan de Bijeenkomst Platform Beheer en Onderhoud van het COB. De doelstelling van deze middag was om met zowel opdrachtgevers als marktpartijen kennis te delen over het beheren van software en configuratiemanagement in het domein IT-OT.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we veel interessante presentaties gehad van onder andere Gemeente Rotterdam, Technolution, Kienia en ICT Group. Namens Datadigest hebben Cedric en David een presentatie gegeven over monitoringssystemen en het beheer van IT & OT in de praktijk, specifiek op het gebied van tunnels binnen de infrastructuur.

Wij zien, dat we de juiste stappen maken in het beheer en onderhoud binnen het domein IT-OT voor tunnels. Maar natuurlijk is er ook nog veel te doen voor in de toekomst. Denk hierbij aan; de inzet van gekwalificeerd personeel, milieubelasting, data gedreven asset management en cybersecurity. Vanuit Datadigest dragen wij graag ons steentje bij aan deze ontwikkelingen binnen dit domein

Wil jij graag meer weten over onze bijdragen op het gebied van IT & OT? Neem contact met ons op via info@datadigest.nl of 088 7118622 en we vertellen het graag.

Share the Post:

Related Posts