WERKEN BIJ DATADIGEST

Bij Datadigest werk je aan uitdagende, interessante opdrachten. Veel van ons IT werk gebeurt niet achter je bureau maar bij een project. Dit kan bij een gemeente zijn, maar bijvoorbeeld ook in de controleruimte van een grote verkeerstunnel. Elke dag kan anders zijn. IT- werk betekent bij ons dat je dagelijks bezig bent met het oplossen van allerlei verschillende puzzels. Vaak moet je zelf op zoek naar de beste oplossing. Als dit bij je past, reageer dan snel op een van de onderstaande vacatures

Onze IT-expertise wordt veel gevraagd. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Herken jij jezelf in een van de onderstaande rollen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak: 

  • IT-medewerkers
  • IT-& IA- engineers
  • IT- en IA-architecten
  • Software developers
  • Security specialisten
  • Projectmanagers
  • Linux-specialisten

Ben je enthousiast over ons vakgebied, maar heb je niet de juiste achtergrond? In dat geval kun je mogelijk terecht bij Make IT Work. Als je voldoet aan bepaalde eisen kun je een verkorte opleiding volgen met baangarantie.

Onderwijspartners

Het IT-werkveld verandert voortdurend. Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is voor ons dan ook erg belangrijk. We kijken hiervoor naar de scholingsbehoefte van onze medewerkers en het kennisniveau bij de in de werving van nieuwe medewerkers.

Datadigest werkt samen met o.a. de volgende onderwijsinstellingen: – VKAM Education – IT-Campus Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Amsterdam – ROC Mondriaan – Technasium Delft.

Daarnaast is Datadigest actief betrokken bij de omscholing van mensen met een HBO/WO denk- en werkniveau en een achtergrond uit een andere branche tot IT-professional. Dit doen we samen met de organisatie Make IT Work. Deelnemers krijgen na een halfjaar theorie aan een hogeschool en een half jaar praktijkstage bij Datadigest een baan aangeboden.